Oogstaandeelhouders week 13 november 2023

Parkeer op verharding en niet bij de Tuinbroek i.v.m. vastrijden. We naderen het einde van het seizoen. Nog voldoende te oogsten zijn: boerenkool 500 gr, pastinaak 500 gr, prei 2 stuks, pompoen diverse keuzes, snijbiet 8 bladen, en spruiten 400 gr. In beperkte en laatste oogst zijn er: winterwortel 500 gr, knolselderij 1 stuks, palmkool 500 gr, puntpaprika’s 3 stuks, uien 1 kg, roodloof en aardappelen 1 kg. Nieuw in het NAJAAR-assortiment zijn herfstknolletjes, mosterdblad, paksoi (klein) en aardpeer. De hoeveelheden hiervan zijn niet groot, maar vanwege het natte weer is langer wachten met oogsten geen optie. Naast de keuze uit 6 producten, krijgt u de herfstknolletjes, paksoi, aardpeer en mosterdblad als extra erbij. We zijn ook benieuwd hoe deze najaarsproducten door jullie worden ervaren qua smaak enz..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *