oogstaandeelhouders week 4 september 2023

De sperziebonen en snijbonen hebben rust. Door het natte weer komt de nieuwe aanwas minder snel op gang. Het komt natuurlijk terug in de App wanneer er weer geplukt kan worden. Ook hebben we nog al wat slakken in de middelkas die dol zijn op de paprika’s en pepers. Vandaar dat we bij de (punt-) paprika’s niet wachten op de kleur maar ze groen gaan aanbieden. Voor week 36 keuze uit 6 producten. De aardappelen worden ook een van de keuzes en zitten er niet standaard meer bij. De produkten zijn: 2 prei, 2 bietjes, 750 gr tomaten, 350 gr trostomaten, 350 gr sjalotten, 1 kg gele ui, 750 gr rode ui, 1 bosje bosuitjes, 8 bladen palmkool, 5 bladen snijbiet, 2 knoflook, 1 suikermais, 1 aubergine, 1 koolrabi, 1 kilo aardappelen, 1 pompoen (Uchiki Kuri), 1 venkel, 2 groene puntpaprika’s, 3 rode pepers, 1 groene paprika, 1 bleekselderij (beperkt).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *